Diplomirana homeopatkinja

Maja Furlan

Diplomirana homeopatkinja, savjetnica za Schuesslerove soli i analizu licu, educirana praktičarka za Bachove kapi i druge cvjetne esencije. Moja misija je da vas dovedem do razumijevanja uzroka bolesti ili nezadovoljstva, te Vas na prirodan način potaknem na samoozdravljenje. Moja vizija je širiti znanje i razumijevanje prirodnih metoda kroz rad i pisanje, te tako doprinijeti sveopćoj dobrobiti za pojedince, obitelji i zajednice.


Vaša podrška u svim životnima situacijama.

Maja Furlan, osnivačica i vlasnica obrta Scarlet za prirodnu potporu zdravlja i života. Optimistična, profesionalna, empatična i vrlo otvorena za nove spoznaje i iskustva u životu. Svakom životnom uspjehu prethodi neuspjeh, koji je sastavni dio uspjeha, vođena tom spoznajom iz mnogih životnih neprilika, stvorila sam prilike za napredak kroz život.

Rođena sam 1983. godine u Zagrebu, gdje i dalje živim, radim, te se kontinuirano educiram i usavršavam na području prirodnog liječenja. Kao terapeut usmjerena sam na holistički pristup čovjeku kroz primjenu različitih prirodnih tehnika koje za svoj cilj imaju stvoriti sklad na razini emotivnog, duhovnog, mentalnog i fizičkog tijela. Homeopatiju sam samoinicijativno počela izučavati prije desetak godina, a kasnije sam završila Francusku i internacionalnu školu homeopatije pri Hrvatskoj udruzi za komplementarnu medicinu (HUKOM) u Zagrebu.

Educirana sam praktičarka za Bachove kapi i druge cvjetne esencije, za koje trenutno prolazim edukacijske programe usavršavanja. Savjetnica sam za Schüsslerove soli i analizu licu, prošla sam edukaciju sa životnog trenera isto poznato kao „Life Coach“.  Moj rad i pristup se temelji na holističkim i prirodnim metodama, savjetovanjima, održavanjem grupnih radionica za osobni rast i napredak te pisanju i objavljivanju različitih edukativnih tekstova s ciljem upoznavanja metoda i pristupa koji će mnoge potaknuti na osobni razvoj i napredak.

Iskreno se veselim svakome  klijentu i prilici da zajedno radimo i savladavamo postojeće prepreke, na putu osobnog razvoja i napretka.

Pošaljite nam poruku

Nastojati ćemo što prije stupiti u kontakt s Vama. Hvala vam na Vašem interesu.Adresa

I. Peruševac V. Odvojak 206
Zagreb, 10 000Nazovite nas

+385925039569Pišite nam

info@scarlet.hr


Prirodna potpora zdravlju i životu


Maja Furlan, diplomirana homeopatkinja, savjetnica za Schuesslerove soli i analizu lica, educirana praktičarka Bachovih kapi i drugih cvjetnih esencija. 
Osnovi podatci


  • Scarlet, Obrt za usluge i trgovinu
  • VL. Maja Furlan
  • I. Petruševec V. Odvojak 206, Zagreb
  • OIB 54053067295


Pretplatiti


Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti te posebne akcije.Call Now