Uvjeti i odredbe

Pristupanjem ovom mrežnom mjestu prihvaćate Uvjete i odredbe korištenja mrežnog mjesta, sve primjenjive zakone i propise te prihvaćate da ste odgovorni za poštovanje svih primjenjivih zakona i propisa. Ako se ne slažete s nekim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ovog mrežnog mjesta, odnosno pristup istome

Korištenjem sadržaja ovog mrežnog mjesta korisnik prihvaća:

Sadržaj ovog mrežnog mjesta isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Obrt za usluge Scarlet se u potpunosti odriče svake odgovornosti:

Koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovog mrežnog mjesta.

Obrt za usluge  Scarlet, zadržava pravo izmjene sadržaja ovog mrežnog mjesta, bez prethodne najave, te ne odgovara za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Obrt za usluge Scarlet, zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja bez prethodne najave. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na mrežnom mjestu www.scarlet.hr. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na mrežnoj stranici www.scarlet.hr smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.

Obrt za usluge Scarlet, ne odgovara za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti mrežnog mjesta, zbog bilo kakvih tehničkih ili drugih razloga.

Obrt za usluge Scarlet, zadržava pravo promjene cijena svojih proizvoda i usluga, kao i vrste usluga, bez prethodne najave. 

Politika nedolaska na termin i otkazivanja zakazanog termina

U slučaju da iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti prisustvovati na Vaš zakazani termin konzultacija, odnosno nazvati nas u dogovoreno vrijeme za telefonske konzultacije, molimo Vas da nam to javite najkasnije 24 sata unaprijed na broj +385 092/5039569 ili e-mailom na info@scarlet.hr, kako bismo Vaš termin mogli osloboditi za druge klijete.

Prilikom otkazivanja termina, odmah možemo dogovoriti novi termin konzultacija, s obzirom na Vaše mogućnosti  i moje  slobodne termine.

Molimo Vas da na naručeni termin konzultacija se odazovete na poziv ili osobno nazovete u točno  dogovoreno vrijeme online konzultacija.
Prirodna potpora zdravlju i životu


Maja Furlan, diplomirana homeopatkinja, savjetnica za Schuesslerove soli i analizu lica, educirana praktičarka Bachovih kapi i drugih cvjetnih esencija. 
Osnovi podatci


  • Scarlet, Obrt za usluge i trgovinu
  • VL. Maja Furlan
  • I. Petruševec V. Odvojak 206, Zagreb
  • OIB 54053067295


Pretplatiti


Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti te posebne akcije.Call Now