Bachove kapi

Temeljno načelo sustava za izlječenje Dr. Edwarda Bacha je „Liječite osobu, a ne bolest. Liječite uzrok, a ne posljedicu.”
Vaša podrška u svim životnima situacijama.

Bachove kapi

Bachovim cvjetnim kapima na blagi i prirodan način postignite sklad između uma, duše i tijela te oslobodite životnu energiju, koja pokreče ozdravljenje na svim razinama.

Bachove kapi sretniji ljudi

 • Učinkovitost Bachovih cvjetnih kapi
 • Kako odabrati pravu formulu za sebe?
 • ŠTO SADRŽI PAKET KONZULTACIJA I BACHOVIH KAPI ?
 • Što su Bachove kapi ?
 • Tko je bio Edward Bach?
Učinkovitost Bachovih cvjetnih kapi

Osjetite učinkovitost Bachovih cvjetnih kapi kod postizanja osjećaja samopouzdanja, koncentracije, fokusa, kreativnosti, životne inspiracije, osjećaja ljubavi, životne energije, radosti, sreće, mira, blagostanja, osobnog zadovoljstva, sklada, opuštenosti, bezbrižnosti, hrabrosti, optimizma, zahvalnosti, prisutnosti, neovisnosti i sve ostalo što Vam je potrebno.

Bachove kapi svojim djelovanjem na razini emocija, pokreću Vašu životnu energiju. Bachove kapi na prirodni i blagi način, pomažu riješiti uzrok i tome se pripisuje veliki uspjeh u njihovoj učinkovitosti.

Kako odabrati pravu formulu za sebe?

Odaberite formulu koja je najprikladnija za vaše cjelokupno emotivno stanje. Ako nemate sve navedene simptome, formula će biti djelotvorna za sve one simptome koji su prisutni. Ako je pripravak pogrešno odabran, neće naštetiti ili izazvati nuspojave.

Niste sigurni, koja Vam je formula najpotrebnija?
Obratite nam se s povjerenjem.

Izbjegavajte uzimati više od jedne cvjetne kombinacije u isto vrijeme, jer se smanjuje efikasnost. Kombinacija kapi za prvu pomoć su izuzetak, one se mogu uzimati kad god se pojavi potreba.

Tko sve može koristiti Bachove kapi?

Bachove kapi mogu koristiti trudnice, dojilje, bebe, djeca i osobe svih dobnih skupina .

Bachovim kapima, uspješno se tretiraju različita stanja kod životinja, tako Vaši kućni ljubimci, mogu koristiti Bachove kapi kod različitih stanja i situacija.

Bachove kapi i sigurnost u njihovoj primjeni!

Bachove kapi, potpuno su sigurne za svaku primjenu, jer ne izazivaju nuspojave, alergijske reakcije i ne dolaze u kontraindikaciju s drugim terapijama. Bachove kapi vrlo uspješno surađuju sa svim ostalim terapijskim sredstvima kao što su klasični lijekovi, homeopatija, schuesslerove soli i dr. Stvaranje ovisnosti nije moguće, kao ni mogućnost da se predozirate Bachovim kapima. Bachove kapi su toliko sigurne za primjenu, da ih slobodno mogu koristiti bebe, djeca, trudnice i dojilje.

Mogu li se Bachove kapi uzimati u čaju, kavi ili vodi?

Bachove kapi možete nakapati u čaj, kavu, sok ili vodu i tako ih koristiti. Stavljanje kapi u vrući napitak (čaj ili kavu) potiče se isparavanje alkohola. Ovakvu metodu preporučujemo svima, koji ne žele osjetiti alkohol ili ga jednostavno ne vole.

Koliko je potrebno vremena, da se osjeti djelovanje Bachovih kapi?

Vrlo je individualno, neke osobe već prvi dan nakon primjene kapi, primijete poboljšanja, a nekima je potrebno malo duže vremena. Bachove kapi djeluju vrlo brzo, ključno je koliko osobi treba da primijeti poboljšanje. Poznato je da kombinacija za prvu pomoć i krizne situacije, djeluje trenutno i odmah dolazi do poboljšanja.

Mogu li se Bachove kapi koristiti zajedno sa klasičnim lijekovima, schuesslerovim solima i homeopatijom?

Istovremena primjena navedenih terapija s Bachovim kapima je moguća i poželjna. Našim klijentima, preporučujemo istovremenu primjenu, ovih metoda u svrhu bržih i boljih rezultata.

Bachove kapi kao i ostala terapijska sredstva koja koristimo u našem pristupu, ne dolaze u kontraindikaciju s klasičnim lijekovima. Klasični lijekovi su sačinjeni od fizičkih supstanca, dok Bachove kapi, sadrže energetsku supstancu biljaka i tako djeluju na različitoj razini.

ŠTO SADRŽI PAKET KONZULTACIJA I BACHOVIH KAPI ?

Paket konzultacija i Bachovih kapi, podrazumijeva kratke konzultacije za odabranu kombinaciju Bachovih kapi. Konzultacije uključuju sve upute, savijete i preporuke za korištenje, unaprijed odabrane kombinacije Bachovih kapi. Pružamo odgovore na sva Vaša pitanja, za unaprijed odabranu kombinaciju Bachovih kapi. Nakon održanih konzultacija, obavezujemo se u roku od 24 sata, dostaviti unaprijed odabranu bočicu s Bachovim kapima. Uz odabranu kombinaciju Bachovih kapi, dobivate pisane upute o pravilnom korištenju i doziranju kapi. Usluga dostave i bočica s pripravljenim Bachovim kapima za Vas je potpuno besplatna.

Što su Bachove kapi ?

Što su Bachove kapi?

Bachove kapi su cvjetne esencije, koje se dobivaju prirodnim postupcima od ljekovitog cvijeća i bilja. Ljekovito cvijeće i bilje se bere u čistim područjima prirode, u punom cvatu, tada njihov energetski potencijal doseže vrhunac ljekovitosti. Bachov sustav cvjetnih esencija uključuje 38 različitih cvjetnih esencija i kao takav čini potpuni sustav kojim se može tretirati sva ljudska stanja ili emocije. S obzirom na to da ne djeluju na biokemijski način, te da u samim esencijama nema fizioloških tragova ostataka biljke, osobine esencija i njihovo djelovanje, ne mogu se detektirati niti analizirati kao kod npr. ljekovitog bilja. Cvjetne esencije, u suštini, pružaju potencijal za pokretanje iscjeljujućih mehanizama u organizmu. Pokretanjem tih mehanizama razvijaju se kapaciteti za mir, radost, nadu, vjeru, sigurnost, mudrost i ljubav te pozitivan pristup i osjećaj blagostanja.

Kako i na što djeluju Bachove kapi?

Temeljno načelo Bachovog sustava cvjetnih esencija je „Liječite osobu, a ne bolest. liječite uzrok, a ne posljedicu.“ Bachove kapi su blagi i prirodni pristup, kojemu je cilj obnoviti sklad emocija, ljudskoga tijela i psihe. Bachove kapi imaju sposobnost, ograničavajuća stanja i emocije transformirati u stanja i emocije koja nam služe za razvoj i napredak kroz život. Točnije, pomoću Bachovih kapi razvijamo pozitivne karakteristike nasuprotnih onih negativnih i postižemo sklad emocija, tijela i psihe.

Što je sve moguće tretirati Bachovim kapima?

Bachov sustav sastoji se, od 38 različitih cvjetnih esencija i kombinacije od pet cvjetnih esencija koje čine jednu univerzalnu kombinaciju pod nazivom „Rescue remedy“ koji se koristi u svim kriznim situacijama kao prva pomoć. Ovaj blagi i prirodni sustav dovodi u ravnotežu um, dušu i tijelo i tako oslobađa životnu energiju. Bachove cvjetne esencije, ne liječe izravno fizičke probleme, već pomažu u balansiranju ograničavajućih emocionalnih stanja, koja izazivaju ili pogoršavaju bolesti. Bachovim kapima,moguće je tretirati akutna i kronična stanja na razini emocija i tijela, točnije moguće ih je primijeniti u svim životnim situacijama.

Neke od mogućnosti primjene Bachovih kapi

Pomoć i podrška pri mršavljenju, pomlađivanje kože lica i tijela, samopouzdanje, oživljavanje kreativnosti, otkrivanje vlastitog potencijala, pronalazak životnog smisla, jačanje koncentracije i fokusa, postizanje životnih ciljeva i uspjeha, uživanje u životu, lako postizanje uspjeha u školi i fakultetu, ostvarivanje željene karijere, povratak životnog entuzijazma, povratak nade u ozdravljenje, otvorenost za ljubav, pronalazak životnog partnera, poboljšanje kvalitete intimnih odnosa, oporavaka od traumi i gubitaka, ublažavanje svih hormonalnih promjena kod žena, sloboda od različitih ovisnosti, život bez strahova ili paničnih napadaja, nesanica, itd.  Ovo su samo neke, od svih mogućih primjena Bachovih kapi, kod različitih stanja i situacija.

Vaša situacija nije na ovom popisu? Javite nam se na konzultacije.

Sastojci koji se koriste u spravljanju bočice Bachovih kapi

U bočicu od 30 ml, stavlja se izvorska voda, odabrane Bachove kapi iz original bočica, mala doza brendija, koja služi kao konzervator ili mala doza biljnog glicerina. (Uvijek stavljam biljni glicerin, pri izradi kapi za djecu i životinje). Na zahtjev odrasle osobe, moguće je u zamjenu za malu dozu brendija, dobit u osobnu bočicu biljni glicerin. Ako zahtijevate Bachove kapi u vodi, bez konzervatora, tada se bočica s kapima čuva u hladnjaku.
U osobnu bočicu, moguće je staviti do 7 različitih Bachovih cvjetnih esencija.

Kako se koriste Bachove kapi?

Bachove kapi se spravljaju u staklene bočice s kapaljkom. Koriste se tako da se kapaju pod jezik u usta 4 puta na dan, a po potrebi i češće. Mogu se nakapati u malo vode i tako uzeti. Rescue remedy, kombinacija za krizne situacije se koristi onoliko koliko je potrebno da dođe do poboljšanja i izlaska iz krizne situacije.

Što je Bachova kombinacija „Rescue remedy“ za krizne situacije?

Jedina gotova kombinacija više cvjetnih esencija koju je osmislio i napravio Dr. Bach, je kombinacija za krizne situacije pod nazivom „Rescue remedy“. Ova kombinacija sadrži pet cvjetnih esencija koje pomažu u kriznim situacijama, za one ljude koji proživljavaju krizu, šok ili napadaj panike. Svrha joj je „emocionalna prva pomoć“ u svim kriznim situacijama. Jednostavna i brza primjena, kada je to potrebno. Ovih pet cvjetnih esencija čine jednu gotovu kombinaciju kapi za krizne situacije pod nazivom „Rescue remedy“

Star of Bethlehem – za šok
Rock Rose – za paniku i teror
Cherry Plum – za strah od gubitka kontrole i razuma
Impatiens – za nestrpljivost
Clematis – za fokusiranje na sadašnjost.

Popis Bachovih cvjetnih esencija i kratak opis.

 • Agrimony – skrivanje briga i problema iza veselog lica
  Aspen – strah od nepoznatog
  Beech – netolerantnost
  Centaury – nemogućnost reći „ne”
  Cerato – nedostatak povjerenja u vlastite odluke
  Cherry Plum – strah od gubitka kontrole i razuma
  Chestnut Bud – stalno ponavljanje istih pogrešaka
  Chicory – sebična i posesivna ljubav
  Clematis – pretjerano sanjarenje o budućnosti
  Crab Apple – za čišćenje, odbojnost prema sebi
  Elm – preopterećenost odgovornostima
  Gentian – obeshrabrenost nakon neuspjeha
  Gorse – gubitak nade, očaj
  Heather – pretjerana usmjerenost na samog sebe
  Holly – mržnja, zavist i ljubomora
  Honeysuckle – pretjerano razmišljanje o prošlosti
  Hornbeam – umor od same pomisli na neki posao
  Impatiens – nestrpljivost
  Larch – nedostatak samopouzdanja
  Mimulus – svakodnevni strahovi, od poznatih stvari
  Mustard – depresija koja se javlja bez nekog razloga
  Oak – prekomjeran rad preko granica izdržljivosti
  Olive – umor nakon mentalnog ili fizičkog napora
  Pine – osjećaj krivnje
  Red Chestnut – pretjerana zabrinutost za dobrobit bližnjih
  Rock Rose – panika i teror
  Rock Water – samonametnute restrikcije, kruti stavovi, samokažnjavanje
  Scleranthus – nemogućnost donošenja odluke kad postoje dvije opcije
  Star of Bethlehem – šok
  Sweet Chestnut – izrazita mentalna agonija, kada je sve već pokušano i čini se da nema izlaza
  Vervain – pretjerani entuzijazam
  Vine – dominacija nad drugima i nefleksibilnost
  Walnut – zaštita od neželjenih utjecaja drugih i pomoć za prilagođavanje u razdobljima promjene
  Water Violet – izrazita samouvjerenost i nadmenost, osoba se izolira od drugih i voli samoću
  White Chestnut – neželjene misli koje se stalno vrte u glavi i uzrokuju mentalnu torturu
  Wild Oat – nesigurnost kod odabira životnog pravca
  Wild Rose – prepuštanje, pomirba sa sudbinom, bezvoljnost
  Willow – samosažaljenje, ogorčenost, zamjeranje drugima

Važne napomene:

Ovdje se ne nudi medicinski ili psihološki savjeti. Ti se podaci nude samo u obrazovne svrhe. 

Navedena metoda nije zamjena za lijekove i terapije koje Vam je propisao Vaš liječnik, već se koristi kao potpora liječenju.

 Sve navedene Bachove kapi mogu se koristiti uz terapiju koju Vam je propisao liječnik klasične medicine. Za sva pitanja obratite se svom liječniku, ljekarniku i savjetniku za Bachove kapi. Kod hitnih, po život opasnih stanja, javite se najbližem liječniku!

Tko je bio Edward Bach?

Edward Bach rodio se 24. Rujna 1886. u Mosliju, selu utonulom u zelena polja Welsa. Edward je bio znatiželjan i sklon razmišljanju, pa je tako volio zaroniti u osamu da bi promatrao prirodu koja ga je okruživala, koju je ujedno i osluškivao kroz huk drveća, cvijeća i potoka koji i danas protječu njegovim krajem. Volio je slušati te zvukove koji su mu govorili o ravnoteži, spokoju i ljepoti.
Odluku da postane liječnik donio je vrlo rano. Studirao je na sveučilištu u Birminghamu, gdje je i diplomirao 1912. godine. Odmah nakon toga otvorio je privatnu praksu u Londonu. Prve godine rada nosio ga je golemi entuzijazam i želja da ide dalje i više, da pronađe nove puteve. Mladi je liječnik mislio da je tradicionalna medicina previše „mehanička“, da nije u stanju razmotriti ljudsko biće u cjelini, niti poštovati njegovu specifičnost. Uvidio je da je čovjek kompleksno biće u kojem um i tijelo ne mogu biti razdvojeni, u kojem i najsitniji dio utječe na sve ostale dijelove. Svaki čovjek ima svoju priču, emocije, osjećaje, snove i potrebe koji se ne mogu ignorirati. Za Bacha nije bilo sumnje: ljudsko biće treba liječiti kao složenu cjelinu, jer nije dovoljno samo ukloniti simptome.

Nakon godinu dana stažiranja na odijelu kirurgije Sveučilišne klinike u Londonu, mladi Bach počinje se baviti imunologijom, budući da je bio potpuno zaokupljen svojim proučavanjima, Bach se malo brinuo o vlastitom zdravlju. To se može činiti nelogičnim, ali nije rijedak slučaj, ako promotrimo živote značajnih ljudi, da se kod njih otkriju pogreške koje su kasnije shvatili i ispravili. Možda je upravo ta sposobnost da griješe i uče na vlastitim pogreškama ono što ih čini zaista „velikima“ . U srpnju 1917. godine Edward Bach je bio hitno operiran. Dijagnoza je bila zastrašujuća: liječnici su mu dali tri mjeseca života zbog tumora koji se je već proširio. Kako je uskoro trebao umrijeti, nije imao vremena za gubljenje, toliko toga je još trebalo učiniti, proučiti, provjeriti pokusima. Bacio se na posao, prošlo je tri, četiri, pet mjeseci, kolege su ga zaprepašteno promatrali. Ne samo da je još bio živ, nego su kliničke analize pokazivale da je njegova bolest stagnirala. Bach je shvatio na osobnom primjeru, da energija koju stvara velika strast ima snagu da pobjedi svaku bolest. Tako se desilo da nešto što je sličilo tragediji, postaje polazište za nova, fundamentalna istraživanja, koja su, nekoliko godina kasnije, dovela do pronalaska njegovih „lijekova“ – sada već čuvenog Bachova cvijeća, koje svako za sebe, svojom specifičnošću uspijeva obnoviti energiju tijela i uma.
Edward Bach nam je ostavio metodu koja se i dan danas usavršava i razvija, kao i tri knjige koje nam i danas osvjetljavaju i objašnjavaju naše živote.Žena u balansu

Provjerite razne prirodne kombinacije Bachovih kapi, koje rješavaju navedene probleme. Ako niste pronašli kombinaciju Bachovih kapi koja odgovara Vašim potrebama, obratite nam se na osobne konzultacije.

 • Kombinacija Bachovih kapi *Prva pomoć*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Žena u balansu*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Bez brige sam*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Potpuna sigurnost*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Magična ljepota (Anti-Age)*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Slatki snovi*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Ljepota i privlačnost*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Mršavjeti je lako*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Uravnotežene prehrambene navike*
Kombinacija Bachovih kapi *Prva pomoć*

PRIMIJENITI ZA:

*Sve stresne i šokantne situacije
*Napadaje straha i panike
*Različite povrede, kod udarca, padova, porezotina, lomova…
*Odlaske kod zubara, doktora, na preglede, zahvate…
*Svaki osjećaj, uznemirenosti, nelagode i tjeskobe
*Sve S.O.S situacije

BENEFITI PRIMJENE:

*Momentalno neutralizira traumu, stres i daje nam osjećaj smirenosti.
*Na početku bolesti, daje nam snagu da lakše i brže ozdravimo.
*Formula koja se primjenjuje svakodnevno za neutraliziranje stresa.
*Primjenjiva u svim situacijama kod djece, odraslih i kućnih ljubimaca.
*Brzo djelujuća formula koja trenutno olakšava napetost i traumu.
*S.O.S formula, koju je dobro uvijek imati uz sebe

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Žena u balansu*

PRIMIJENITI ZA:

*Disbalans hormonalnog sustava (PMS, trudnoća, postporođajna
depresija, menopauza, itd.)
*Disbalans na emocionalnoj razini
*Velike i značajne životne promjene

BENEFITI PRIMJENE:

*Balans hormonalnog sustava (PMS, trudnoću,
postporođajno razdoblje, menopauzu, itd.)
*Emocionalna stabilnost i staloženost
*Osjećaj zahvalnosti, prema životnim promjenama

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Bez brige sam*

PRIMIJENITI ZA:

*Konstantan osjećaj zabrinutosti
*Anksioznost, različiti strahovi za koje nemožemo utvrditi razlog
*Svakodnevni osjećaj straha (od budućnosti, siromaštva,
bolesti, za svoje najbliže, itd.)
*Nesanicu i osjećaj napetosti

BENEFITI PRIMJENE:

*Svakodnevica bez brige i strahova
*Uklanja osjećaj anksioznosti i zabrinutosti
*Strahovi nestaju, razvija se dobar osjećaj i povjerenje u život
*Pozitivna perspektiva života i budućnosti
*Uklanja nesanicu i osjećaj napetosti

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Potpuna sigurnost*

PRIMIJENITI ZA:

*Prilikom paničnih napadaja
*Osjećaj straha od (zubara, životinja, bolesti, itd.)
*Osjećaj straha od nepoznatog (budućnosti, nepoznatog, nevidljivog, itd.)
*Konstantno strahovanje, zabrinutost i nepovjerenje prema životu

BENEFITI PRIMJENE:

*Smiruje napadaje panike, koji s vremenom potpuno nestanu
*Nestaju svi poznati i nepoznati strahovi
*Daje osjećaj sigurnosti i potpune smirenosti
*Osjećaj straha i zabrinutosti nestaju, razvija se povjerenje prema životu

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu su potpuno besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Magična ljepota (Anti-Age)*

PRIMIJENITI ZA:

*Izražene linije ekspresije (bore)
*Koža bez sjaja, blijed ten
*Tamni krugovi ispod očiju i podočnjaci
*Umoran izgled, obješeno lice
*Osjećaj neprivlačnosti

BENEFITI PRIMJENE:

*Izglađuje izražene linije ekspresije i bore na licu
*Balansira pozadinske emocionalne uzroke starenja
*Opušta facijalne mišiće i nepravilne ekspresije lica
*Linije na licu, postaju opuštene i skladne
*Osvježava ten, tamni krugovi i podočnjaci nestaju
*Čisti i osvježava kožu
*Magnetska ljepota i privlačnost, blistav izgled kože i lica

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Slatki snovi*

PRIMIJENITI ZA:

*Nesanicu koja je akutna ili kronična
*Nemogućnost brzog i laganog dostizanja sna
*Osjećaj nemira i napetosti u tijelu
*Misli koje su uzrokuju nesanicu
*Noćno buđenje, koje je učestalo

BENEFITI PRIMJENE:

*Nesanica i njeni uzroci vrlo brzo nestaju kod akutneg ili kroničnog stanja
*Lagano i brzo dostizanje sna
*Kvalitetno prespavana noć u cjelini
*Opuštenost tijela i uma pred ulazak u san

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Ljepota i privlačnost*

PRIMIJENITI ZA:

*Osjećaj nelagode i neprivlačnosti
*Nedostatak samopouzdanja
*Nedostatak samosvjesnosti i vlastite vrijednosti
*Uspoređivanje vlastitog izgleda s izgledom drugih
*Nečista koža (akne, prištići, bubuljice, mrljice)

BENEFITI PRIMJENE:

*Otkrivena vlastita ljepota
* Razvija se šarm i privlačnost koji primječujete Vi i ljudi iz okoline
*Osjećaj samopouzdanja u sebe i svoj izgled
*Osjećaj samosvjesnosti sebe i svoje ljepote
*Čista koža, koja blista iznutra prema van

*Posebno pogodno za mlađe osobe do 20-te godine (doba puberteta) , može se koristiti za svaku dob ako se gore navedene indikacije poklapaju.

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Mršavjeti je lako*

PRIMIJENITI ZA:

*Višak kilograma i masnih naslaga
*Nekontrolirani unos hrane, prejedanje
*Nezdrave prehrambene navike (brza hrana, slatkiši, gazirani sokovi, itd.)
*Toksične i nezdrave misli o sebi zbog svog izgleda
*Nemogućnost zadržavanja zdrave težine, takozvani Yo-Yo efekt
*Žudnje za određenom hranom
*Kad postoji sumnja u vlastiti potencijal, da se oslobodiš višaka kilograma
*Nedostatak snage, motivacije i volje

BENEFITI PRIMJENE:

*Pomaže i potiče otpustiti višak kilograma i masnih naslaga
*Daje osjećaj osobnog zadovoljstva i snagu da otpustimo nelagodne emocije
*Usvajaju se zdravije prehrambene navike
*Detoks misli o sebi, prihvaćanje sebe i svoje ljepote
*Nestaju žudnje za nezdravom hranom, koja uzrokuje debljanje
*Razvija se snaga, volja i vjera u svoje potencijale
*Daje potrebnu energiju i volju za tjelovježbom

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Uravnotežene prehrambene navike*

PRIMIJENITI ZA:

*Kod različitih poremećaja stanja (anoreksije i bulimije)
*Neprihvaćanje misli o sebi i svome tijelu
*Osjećaj srama i gađenja, prema sebi i svome tijelu
*Pretjerani unos hrane, koja se kasnije povraća
*Privlačenje pažnje na sebe, kroz obrazac ponašanja koji je štetan
*Nemogućnost da se suoči i riješi situacija
*Nestabilnost osobnosti, ponašanja i misli
*Opsesivno ponašanje i fobije od hrane

BENEFITI PRIMJENE:

*Prihvaćanje misli o sebi i svome tijelu
*Prihvaćanje sebe i svoje osobnosti
*Uravnoteženi i zdrav pristup prema hrani
*Osjećaj ispunjenosti, ljubavi i prihvačanje sebe
*Mogućnost da se suoči sa situacijom i krene naprijed
*Stabilnost u odnosu, prema sebi i životu
*Prekidanje ovisničkog ponašanja (prejedanje-povraćanje)
*Prihvaćanje hrane i usvajanje zdravih prehrambenih navika

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije


Smirite um uz Bachove kapi


Ljubav i osjećaji

Provjerite razne prirodne kombinacije Bachovih kapi, koje rješavaju navedene probleme. Ako niste pronašli kombinaciju Bachovih kapi koja odgovara Vašim potrebama, obratite nam se na osobne konzultacije.

bachove kapi pogodno utječu na razvoj veze

 • Kombinacija Bachovih kapi *Zahvalnost i radost*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Snaga ozdravljenja*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Veza puna ljubavi*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Sunčani dani*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Cjelovito srce*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Obiteljska harmonija*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Uživanje u intimnosti*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Dalje nakon prekida veze*
Kombinacija Bachovih kapi *Zahvalnost i radost*

PRIMIJENITI ZA:

*Osjećaj “Ja sve mrzim”
*Osjećaj “Ne mogu to podnijeti”
*Ljutnja, nestrpljivost, iritabilnost
*Ljubomora i posesivnost
*Prijezir, gorčina i zamjeranje drugim ljudima
*Kritički nastup / vidi samo najgore u situacijama i ljudima

BENEFITI PRIMJENE:

*Osjećaj “Ja sve volim i osjećam zahvalnost za sve”
*Osjećaj “Ništa me ne uznemirava”
*Sreća, strpljivost i nježnost prema sebi i drugima
*Sklad i mir sa sobom i okolinom
*Prihvaćanje sebe i drugih bez kritika i osuda

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Snaga ozdravljenja*

PRIMIJENITI ZA:

*Kod fizičkih bolova i stanja bolesti
*Gubitak vjere u oporavak
*Oslabljenu volju i želju za životom
*Strah od bolesti, života, budućnosti
*Psihofizičku iscrpljenost i slabost
*Nisku razina vitalnosti i energije

BENEFITI PRIMJENE:

*Osnažuje volju za ozdravljenjem
*Brži i lakši oporavak od svake bolesti
*Nada, smirenost, povjerenje u mogućnost ozdravljenja
*Obnova duhovne/fizičke snage
*Obnova vitalnosti i energije
*Osnažuje i vrača volju za život

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu su potpuno besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Veza puna ljubavi*

PRIMIJENITI ZA:

*Razvijanje osjećaja povjerenja u ljubav
*Ponavljanje nezdravih obrazaca,pri izboru partnera
*Kod osjećaja nesigurnosti u odnosu s partnerom
*Odustajanja od odnosa, kada se pojave problemi s partnerom
*Zatvoreno srce i osjećaj nedostatka ljubavi

BENEFITI PRIMJENE:

*Povjerenje u ljubav i privlačenje odgovarajučih veza
*Povjerenje u postojeću vezu i partnera
*Osjećaj ljubavi i sigurnosti u odnosima
*Rastvara nepoželjne obrasce ponašanja u vezi
*Bezuvjetna ljubav otvorenog srca

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Sunčani dani*

PRIMIJENITI ZA:

*Depresivno stanje (koje se može opisati kao „crni oblaci“)
*Osjećaj beznađa, otuđenosti od okoline i ljudi
*Osjećaj duševnog očaja, jada i tuge
*Apatiju, nedostatak radosti
*Melankolično raspoloženje, tijekom mračnih zimskih mjeseci

BENEFITI PRIMJENE:

*Osjećaj optimizma, radosti, zadovoljstva
*Povezivanje sa životom, ljudima i okolinom
*Otvaranje vidika za nove životne mogućnosti
*Svjetlost koje obasjava trenutni mrak, izlazak iz patnje, jada i očaja
*Uklanja osjećaj tjeskobe, zbog nedostatka sunca i svjetlosti (tijekom zime)

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Cjelovito srce*

PRIMIJENITI ZA:

*Osjećaj teške tuge, slomljeno srce
*Pretjerana potreba za materijalnim stvarima
*Zaglavljenosti u prošlosti i nemogućnosti da se krene dalje životu
*Neprežaljeni gubitak koji se je dogodio nedavno ili u prošlosti
*Trauma koja se je dogodila nedavno ili u prošlosti

BENEFITI PRIMJENE:

*Obnovljeno srce i osjećaj radosti
*Lako otpuštanje misli i događaja iz prošlosti
*Povjerenje prema životu i obnova snage da se krene dalje
*Prihvačanje nedavnih ili gubitaka iz prošlosti  i otpuštanje traume
*Lakoća dijeljenja materijalnih dobara

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Obiteljska harmonija*

PRIMIJENITI ZA:

*Nerazumijevanje članova obitelji, česte prepirke
*Netolerantnost prema ponašanju i postupcima članova obitelji
*Nemogućnost kontroliranja naglih reakcija prema okolini
*Osjetljivost na kritiku članova obitelji i okoline
*Ogorčenost, zamjeranje, ljutnja prema članovima obitelji i okolini
*Sebično i posesivno ponašanje prema bližnjima
*Osjećaj i uloga “žrtve”, “jadan ja, oni su mi to napravili”

BENEFITI PRIMJENE:

*Razumijevanje članova obitelji, harmonični obiteljski ugođaj
*Tolerantnost i razumijevanje prema članovima obitelji i njihovim postupcima
*Mogućnost da se postupa i djeluje bez nasrtljivosti ili nekontroliranih postupaka prema članovima obitelji (fizički sukob, vikanje, svađa…)
*Opraštanje, osjećaj ljubavi i povezanosti prema članovima obitelji i okolini
*Razumijevanje i prihvaćanje odgovornosti za svoje postupke i ponašanje prema članovima obitelji i okolini

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica sa odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kučnu adresu su potpuno besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Uživanje u intimnosti*

PRIMIJENITI ZA:

*Nemogućnost otvaranja i prepuštanja prema intimnim trenucima
*Nemogućnost prepuštanja osjećajima i ljubavi bliske osobe
*Potreba da se kontrolira situacija u intimnim trenucima
*Određeni strah, nelagoda i nepovjerenje prema intimnim trenucima
*Nerealna očekivanja od partnera u intimnosti
*Nemogućnost prihvaćanja intimnih dijelova i osjećaj srama

BENEFITI PRIMJENE:

*Prepuštanje i uživanje u intimnim trenucima s partnerom
*Uživanje u svim osjećajima intimnog čina
*Prihvaćanje ljubavi bliske osobe
*Povjerenje prema intimnim trenucima
*Prepuštanje bez očekivanja, osjećaj ugode
*Uživanje u intimnosti na realan način

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Dalje nakon prekida veze*

PRIMIJENITI ZA:

*Kod prekida ljubavnih veza i važnih odnosa
*Nemogućnost da se prihvati prekid veze i krene dalje
*Strah od samoće
*Sumnju u mogućnost za pronalazak prave osobe
*Stanje depresije zbog prekida veze
*Gubitak snage i volje za životom
*Stalno razmišljanje o vezi iz prošlosti
*Osjećaj i stanje „žrtve“ života, prekida i okolnosti

BENEFITI PRIMJENE:

*Mogućnost da se prihvati prekid veze i krene dalje sa životom
*Povjerenje u sebe i život
*Povjerenje u mogučnost susreta sa pravom osobom
*Obnova osobne snage i povratak volje za životom
*Neopterećenost misli o događajima i vezi iz prošlosti
*Snaga da se prihvati odgovornost za sebe i svoj život
*Izlazak iz depresivnog stanja i tugovanja zbog prekida veze

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacijeDječje radosti

Provjerite razne prirodne kombinacije Bachovih kapi, koje rješavaju navedene probleme. Ako niste pronašli kombinaciju Bachovih kapi koja odgovara Vašim potrebama, obratite nam se na osobne konzultacije.

 • Kombinacija Bachovih kapi *Slatki snovi*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Prva pomoć za djecu*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Radosno dijete*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Učiti je lako*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Magični štit*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Dobar prijatelj*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Prvi zubići*
Kombinacija Bachovih kapi *Slatki snovi*

PRIMIJENITI ZA:

*Nesanicu koja je akutna ili kronična
*Zaigranost u vrijeme pred spavanje
*Odbijanje odlaska u krevet
*Noćno buđenje i dolazak u krevet kod roditelja

BENEFITI PRIMJENE:

*Pruža osjećaj mira i opuštenosti
*Lagano i brzo dostizanje sna
*Prespavana noć u cjelini
*Može se dati i tijekom dana za umirivanje
*Pomaže u periodu prilagodbe kod prelaska u njihov krevet/sobu

*Ako nesanicu izazivaju strahovi i noćne more, tada odaberite formulu *Magični štit*.

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Prva pomoć za djecu*

PRIMIJENITI ZA:

*Sve iznenadne situacije (udarci, padovi, nemir itd.)
*Traumatični događaji
*Izbijanje prvih zubića
*Ako dijete teško podnosi putovanja
*Kada je dijete neutješno iz bilo kojeg razloga
*Sve S.O.S situacije

BENEFITI PRIMJENE:

*Daje brzo olakšanje u iznenadnim situacijama
*Umiruje dijete
*Brzi i lagani prelazak iz traume
*Potpora za vrijeme putovanja na dugačke relacije
*Pruža osjećaj utjehe u svim S.O.S situacijama
*Prva pomoć kod izbijanja zubića

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Radosno dijete*

PRIMIJENITI ZA:

*Izljeve bijesa i ljutnje
*Svađe i neslaganja između braće, prijatelja, itd
*Dijecu koja zapovijedaju svima oko sebe
*Kod izljeva ljubomore prema svima
*Dijeca koja se ponašaju nesnošljivo (Izvodi dramsku scenu u dućanu i javnosti, baca se na podu, plače, vrišti itd.)
*Dijete koje je u svemu izbirljivo i teško se nalazi zajednički dogovor

BENEFITI PRIMJENE:

*Lako suradnja i dogovaranje
*Slaganje i prihvaćanje brače, prijatelja, okoline
*Nježnost i obzirnost prema okolini
*Ljubav i prihvaćanje
*Postizanje kompromisa i dogovora
*Smirenost i strpljenje

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Učiti je lako*

PRIMIJENITI ZA:

*Nedostatak fokusa i koncentracije
*Strah od neuspjeha
*Lako obeshrabrivanje
*Teškoće sa savladavanjem školskih obaveza(gradiva, predmeta, zadaće itd.)
*Sumnja u vlastitu inteligenciju i mogučnosti

BENEFITI PRIMJENE:

*Obnova fokusa i koncentracije
*Samopouzdanje i povjerenje u sebe i svoje sposobnosti
*Hrabro prihvaćanje izazova
*Lakoća izvršavanja školskih obaveza
*Prihvaćanje vlastite inteligencije i povjerenje u istu

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Magični štit*

PRIMIJENITI ZA:

*Strahovi od (mraka, odlaska u školu, stranaca,imaginarnih čudovišta, itd.)
*Sramežljivost i nervoza
*Strah kod razdvajanja (prva razdvajanja jaslice, vrtić, itd)
*Bojažljivost, plahost
*Noćne more i ružni snovi

BENEFITI PRIMJENE:

*Uklanja sve strahove
*Daje osjećaj hrabrosti i samopouzdanja (u situacijama odvajanja od bližnjih)
*Razvija se snažniji karakter i osjećaj sebstva
*Mirni snovi, noćne more nestaju
*Daje osjećaj sigurnosti u svim životnim situacijama

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Dobar prijatelj*

PRIMIJENITI ZA:

*Dijete koje nema prijatelje
*Dijete koje nije prihvaćeno od okoline (vrtić, škola, park, igraonice…)
*Nedostatak samopouzdanja
*Odbijanje pristupanja i upoznavanja zbog srama ili nelagode
*Nedostatak interesa za prijateljstva, druženja, stjecanja prijatelja
*Strah ili trauma od kontakta s okolinom, djecom, odraslima

BENEFITI PRIMJENE:

*Prihvaćanje od okoline i lagano stjecanje novih prijatelja
*Samopouzdanje i želja da se krene prema drugima
*Obnavlja se interes za druženje, za prihvaćanje kolektiva (u vrtiću, školi, parkovima…)
*Osjećaj straha i nelagode potpuno nestaju, razvija se hrabrost i povjerenje

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica sa odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kučnu adresu  potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Prvi zubići*

PRIMIJENITI KOD:

*Nicanja prvih zubića koji izazivaju nelagodu
*Nervoze i razdražljivosti zbog izbijanja zubića
*Plakanja zbog boli i nelagode
*Obilne proizvodnje sline koja izaziva iritacije i osipe po koži
*Noćnog buđenje ili nesanice

BENEFITI PRIMJENE:

*Nicanje prvih, koje prolazi lako i ugodno
*Smirenost i strpljivost u razdoblju nicanja zubića
*Lagano prihvaćanje tog životnog razdoblja
*Koža bez iritacija, osipa i crvenila
*Mirno i veselo dijete
*Miran san, prespavana noć

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije


Bachove kapi za djecu


Samopouzdanje & koncentracija

Provjerite razne prirodne kombinacije Bachovih kapi, koje rješavaju navedene probleme. Ako niste pronašli kombinaciju Bachovih kapi koja odgovara Vašim potrebama, obratite nam se na osobne konzultacije.

Bachove kapi za koncetraciju

 • Kombinacija Bachovih kapi *Radost svakodnevice*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Sloboda od ovisnosti*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Samopouzdanje i kreativnost*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Samopouzdanje i snaga*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Fokus i memorija*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Meditacija*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Učiti je lako*
Kombinacija Bachovih kapi *Radost svakodnevice*

PRIMIJENITI ZA:

*Osjećaj opterećenja obavezama i odgovornostima
*Za one koji brinu i njeguju potrebite (starije i nemoćne, bolesnu djecu, itd.)
*Za one koji pretjeruju s fizičkim radom
*Stres, koji se javlja zbog opterečenja obavezama
*Osjećaj napetosti i iscrpljenosti

BENEFITI PRIMJENE:

*Rasterećenost od dnevnih obaveza i odgovornosti
*Sve se obavlja i radi s osjećajem lakoće
*Lako se pristupa njezi potrebitih (stariji i nemoćni, bolesna djeca,itd.)
*Obavljanje svakodnevnog posla bez pretjerivanja
*Lagodna svakodnevica bez stresa
*Otpuštanje napetosti i revitalizacija tijela i psihe

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Sloboda od ovisnosti*

PRIMIJENITI ZA:

*Ovisnosti o cigaretama, alkoholu, drogama, kavi
*Ovisnosti o internetu, mobitelu, igricama
*Ovisnosti kod pretjeranog kupovanja i trošenja novaca
*Ovisnosti o određenoj hrani, napitcima
*Razni ponavljajući obrasci ponašanja (griženja noktiju i sl.)

BENEFITI PRIMJENE:

*Daje osjećaj unutarnjeg ispunjenja
*Uklanja žudnju i ovisnost od cigareta,alkohola,droga,kave itd.
*Daje osjećaj za kontrolu i samostalno odlučivanje
*Prekida ovisničke i ponavljajuće obrasce ponašanja
*Smiruje opsesivne misli i iritabilnost
*Pomaže otpustiti sve što nije zdravo i dobro

Kratke konzultacije i savjetovanje o primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Samopouzdanje i kreativnost*

PRIMIJENITI ZA:

*Nedostatak samopouzdanja i povjerenja
*Strah od neuspjeha i neispunjenosti
*Neiskorišteni vlastiti potencijal i mogućnosti
*Kreativna blokada prema stvaranju (pisanje, pjevanje, javni govor i dr.)
*Nedostatak inspiracije da se pokrene kreativnost

BENEFITI PRIMJENE:

*Uklanja različite blokade koje stoje na putu prema uspjehu
*Razvija osjećaj samopouzdanja i povjerenja u sebe
*Oslobađa se inspiracija i kreacija
*Razvija se kreativnost i osjećaj slobode
*Razvija se uspješnost u sim podhvatima (poslu, karijeri, edukaciji, učenju i dr.)

*Ako se ne možete odlučiti između kombinacije *Smisao Duše* ili kombinacije *Samopouzdanje i kreativnost*, započnite sa *Smisao duše*. To će vam pomoći da donesete odluku. Kada spoznate put kojim želite ići, pređite na *Samopouzdanje i kreativnost*, koja će vam pružiti podršku i samopouzdanje u postizanju uspjeha.

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Samopouzdanje i snaga*

PRIMIJENITI ZA:

*Nedostatak samopouzdanja
*Nedostatak osobne snage i motivacije
*Osjećaj opterećenosti životom i obavezama
*Brzo i lako odustajanje kod različitih izazova
*Osjećaj krivnje i samosažaljenja

BENEFITI PRIMJENE:

*Razvija se osjećaj samopouzdanja
*Osnažuje se vjera u sebe i svoje potencijale
*Potencira se osobna snaga i energija
*Prihvaćanje i izvršavanje obaveza s lakoćom i uživanjem
*Razvija se osobna snaga da se nadvladavaju izazovi

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Fokus i memorija*

PRIMIJENITI ZA:

*Osjećaj rastresenosti i nepovezanosti
*Neusredotočenost/slaba memorija
*Misaoni nemir i ponavljajuče misli
*Nedostatak fokusa, koncentracije i pažnje

BENEFITI PRIMJENE:

*Osjećaj smirenosti i povezanosti
*Poboljšanje memorije/usredotočenosti
*Mentalno i misaona usredotočenost
*Kvalitetna podrška prilikom meditacije
*Razvijanje i jačanje fokusa, koncetracije i pažnje

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Meditacija*

PRIMIJENITI ZA:

*Osjećaj nemira i nepovezanosti
*Nemogućnost razumijevanja sebe i uočavanja vlastitih prepreka
*Preaktivne misli i nemir u tijelu
*Nemogućnost prepuštanja i ulaženja u meditaciju

BENEFITI PRIMJENE:

*Osjećaj mira, povezanosti, usredotočenosti
*Razumijevanje sebe i svojih potreba, uočavanje prepreka koje Vas zaustavljaju u napretku
*Lagane i staložene misli koje otklanjaju nemir iz tijela, opuštenost, povjerenje
*Lagani prelazak u meditativno stanje i prakticiranje meditativnih tehnika i pristupa
*Osjećaj zaštite i prihvaćanja sebe na cjeloviti način

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Učiti je lako*

PRIMIJENITI ZA:

*Nedostatak fokusiranosti i koncentriranosti
*Osjećaj straha od neuspjeha
*Lako obeshrabrivanje i odustajanje pred izazovima
*Teško savladavanje obaveza na fakultetu, edukativnim programima i dr.
*Teškoće pri učenju za razne ispite (na fakultetu i edukacijskim centrima)
*Osjećaj da niste dovoljno pametni i sposobni

BENEFITI PRIMJENE:

*Razvijanje fokusa i koncentriranost
*Osjećaj samopouzdanja i povjerenja u sebe i svoje sposobnosti
*Hrabro i odgovorno prihvaćanje izazova
*Entuzijazam i lakoća izvršavanja edukacijskih izazova
*Lakoća pri učenju i savladavanju gradiva za  različite ispite
*Razvijanje osjećaja odgovornosti prema obavezama
*Prihvaćanje i razvijanje vlastite inteligencije i povjerenje u istu

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacijeRevitalizacija

Provjerite razne prirodne kombinacije Bachovih kapi, koje rješavaju navedene probleme. Ako niste pronašli kombinaciju Bachovih kapi koja odgovara Vašim potrebama, obratite nam se na osobne konzultacije.

 • Kombinacija Bachovih kapi *Bez boli*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Antistres*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Lagana svakodnevica*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Revitalizacija uma i tijela*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Potpuna prisutnost*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Otkrivanje svrhe duše*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Učiti je lako*
Kombinacija Bachovih kapi *Bez boli*

PRIMIJENITI ZA:

*Bolovi i napetost u leđima
*Napetost i bolovi u ramenima
*Ukočenost, bolovi i napetost u vratu
*Bolovi i napetost mišića cijeloga tijela
*Bolovi i ukočenost svih zglobova tijela

BENEFITI PRIMJENE:

*Ublažava bolove i napetosti u leđima koji vremenom nestaju
*Uklanja bolove i napetosti u ramenima
*Ublažava ukočenost, bolove i napetosti vrata koji vremenom nestaju
*Opušta se cijeli mišićni sustav i uklanjaju se bolovi i napetosti iz mišića
*Ublažava bolove i ukočenosti svih zglobova tijela

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Antistres*

PRIMIJENITI ZA:

*Prevenciju u zahtjevnim razdobljima života
*Kad je stres već prisutan i osjećamo njegove učinke
*Kad je uzrok stresa prezaposlenost i umor
*Općenita iscrpljenost i zamor mozga
*Kad je uzrok stresa preopterećenost poslom i obavezama
*Kad je uzrok stresa pretjerivanje u radu
*Kod pojave fizičkih simptomi stresa:glavobolja, reumatski bolovi,
hipertenzija, bolovi u zglobovima, nesanica, gastritis itd.

BENEFITI PRIMJENE:

*Preventivno u zahtjevnim razdobljima
*Kod već prisutnog stresa dolazi do olakšanja
*Jačanje energije i imunološkog sustava
*Napetost i impulzivnost se umanjuju i nestaju
*Unutrašnja snaga i energija potpuno se obnavljaju
*Nestaje osjećaj težine i opterećenosti
*Lako i umjereno obavljanje poslovnih obaveza
*Povlače se svi fizički simptomi stresa:glavobolja, reumatski bolovi,
bolovi u zglobovima, hipertenzija, nesanica, gastritis itd.

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Lagana svakodnevica*

PRIMIJENITI ZA:

*Odugovlačenje i odgađanje obaveza
*Gubitak pažnje u vremena na nebitno u životu
*Osjećaj umora, iscrpljenosti i nedostatak osobne snage
*Nezainteresiranost za svakodnevicu i nedostatak uživanja
*Pretjerana upotreba kofeina i sličnih napitaka u svrhu “podizanja”       energije
*Strah i odbojnost prema obavezama, poslu i izazovima

BENEFITI PRIMJENE:

*Odmorni i puni energije
*Dobra i usmjerena organiziranost vremena
*Prihvaćanje dnevnih obaveza i fokusiranje na napredak i uspijeh
*Razvijanje motiviranosti i jačanje osobne snage bez potrebe za kofeiom
*Organiziranost, dosljednost, koncetriranost i produktivnost
*Uživanje u poslu i svakodnevici: projekti, aktivnost ili izazovni zadaci
*Odlična formula za početak programa tjelovježbe

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Revitalizacija uma i tijela*

PRIMIJENITI ZA:

*Iscrpljeni i oslabljeni imunitet
*Nedostatak snage i vitalnosti
*Osjećaj preopterećenosti
*Česte upale i infekcije organizma
*Za općenitu pasivnost
*Nedostatak osobne snage i zaštite

BENEFITI PRIMJENE:

*Osnažuje i obnovlja imunitet, nestaje osjećaj iscrpljenosti
*Obilje snage i vitalnosti
*Pruža osjećaj lakoće i rasterećenosti
*Detoksikacija cijelog organizma, svih tkiva i organa
*Aktivira i usklađuje um i tijelo
*Zaštita osobne snage od negativnih utjecaja i okoline

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Potpuna prisutnost*

PRIMIJENITI ZA:

*Stalno razmišljanje i pričanje o događajima iz prošlosti
*Odsutnost u životu i sadašnjosti
*Nedostatak fokusa i pažnje
*Nepovezanost sa sobom i životom
*Preaktivan um i previše misli
*Strahove svih vrsta i uzroka

BENEFITI PRIMJENE:

*Življenje u sadašnjosti, mogučnost kreacije budućeg života
*Prisutnost u životu i sadašnjosti
*Potpuna pažnja i prisutnost
*Povezanost sa sobom i životom
*Uživanje u sadašnjosti i životu
*Miran um i staložene misli
*Život bez strahova i sumnji

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Otkrivanje svrhe duše*

PRIMIJENITI ZA:

*Niste pronašli svoj životni poziv, otkrili vlastiti talent?
*Niste pronašli svoj smisao u životu?
*Radite posao koji vas ne čini produktivnima i zadovoljnima*
*Neodlučnost kod životnih promjena i prijelaznih razdoblja?

BENEFITI PRIMJENE:

*Otkrivanje vlastitog talenta i životnog poziva
*Pronalazak smisla u životu kroz davanje smisla životu
*Poticaj u odluci da se promjeni i nađe zadovoljavajuća karijera
*Podrška u prijelaznim razdobljima i donošenju odluka u životu
*Odlučnost i samopouzdanje u odabiru životnih pravaca

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Učiti je lako*

PRIMIJENITI ZA:

*Nedostatak fokusa i koncentracije
*Strah od neuspjeha u različitim podhvatima
*Lako i često obeshrabrivanje pred izazovima i zadacima
*Teško savladavanje školskih obaveza(gradiva, predmeta, zadaće, itd.)
*Teškoće pri učenju za razne ispite (na fakultetu i edukacijskim ustanovama)
*Misle da nisu dovoljno pametni is posobni

BENEFITI PRIMJENE:

*Fokus i koncentriranost u radu, učenju i djelovanju
*Samopouzdanje i povjerenje u sebe i svoje sposobnosti
*Hrabro prihvaćanje izazova i zadataka
*Entuzijazam i lakoća izvršavanja školskih obaveza
*Lakoća učenja i savladavanja gradiva za ispite
*Samopouzdani prolazak svih zadataka
*Prihvaćanje vlastite inteligencije i povjerenje u istu

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije


Bachove kapi za revitalizaciju


Kućni ljubimci

Provjerite razne prirodne kombinacije Bachovih kapi, koje rješavaju navedene probleme. Ako niste pronašli kombinaciju Bachovih kapi koja odgovara Vašim potrebama, obratite nam se na osobne konzultacije.

Bachove kapi za kućne ljubimce

 • Kombinacija Bachovih kapi *Bez panike*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Prva pomoć*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Sunčani dani*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Revitalizacija*
 • Kombinacija Bachovih kapi *Lagana suradnja*
Kombinacija Bachovih kapi *Bez panike*

PRIMIJENITI ZA:

*Različite strahove od (petardi, pucnjave, grmljavine, usisavača, i dr.)
*Stresna razdoblja (blagdani, odlazak veterinaru, cijepljenje i dr.)
*Doživljenje strahove i stresne situacije koji su postali stalna trauma
*Za životinje iz azila koje su prestrašene,istraumatizirane i nepovjerljive
*Kod različitih svježih trauma i nezgoda(ugrizi, ozljede, napadi, lomovi, i dr.)
*Sve moguće S.OS situacije i događaje

BENEFITI PRIMJENE:

*Uklanja različite strahove od (petardi, pucnjave, grmljavine, iznenadnih zvukova i dr.)
*Smirenost u  različitim stresnim razdobljima i situacijama
*Uklanja stare strahove i zacjeljuje stare traume
*Ponovno se uspostavlja osjećaj sigurnosti i povjerenja prema ljudima
*Brzo uklanja učinke trenutnih nezgoda,trauma i šokova
*Pomaže i pruža potporu u svim mogućim S.O.S situacijama

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Prva pomoć*

PRIMIJENITI ZA:

*Sve stresne situacije i strahove, kod nekontroliranog ponašanja
*Različite fizičke nezgode (ozljede, rane, ogrebotine, ugrizi, i dr.)
*Traumatične događaje, napadaje panike
*Iznenadnu veliku uznemirenost, neutješnost
*Iznenadnu bolest i loše opće stanje ili kod kronične bolesti
*Sve šokantne i uznemirujuće situacije

BENEFITI PRIMJENE:

*Brzo djelujuća formula, koja djeluje umiruje brzo i učinkovito
*Momentalno nakon uzimanja neutralizira stres, paniku, strah, tjeskobu
*Daje osjećaj sigurnosti, smirenosti i utjehe
*Pomaže pri nadvladavanju stresa, iznenadne bolesti i lošeg stanja
*Na početku bolesti daje snagu da dođe do bržeg i lakšeg oporavka
*Djeluje i iscjeljuje stare traume i potiće brže iscjeljivanje rana i ozdravljenje od kroničnih bolesti

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Sunčani dani*

PRIMIJENITI ZA:

*Stanje depresije i bezvoljnosti
*Gubitak volje, radosti i zaigranosti
*Melankolično raspoloženje
*Odbijanje hrane, igre, šetnje
*Depresivno stanje koje je nastalo iz nepoznatog razloga

BENEFITI PRIMJENE:

*Djeluje Anti-depresivno
*Vrača volju i radost prema životu
*Nestaju tmurna i melankolična raspoloženja
*Prihvaćanje hrane,igre i radosti
*Depresivno stanje potpuno nestaje
*Zainteresiranost i volja za životom

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Revitalizacija*

PRIMIJENITI ZA:

*Starije životinje koje su izgubile snagu
*Životinje koje su umorne i nezainteresirane
*Životinje koje odbijaju hranu i igru
*Period trajanja bolesti i slabosti
*Period nakon što je životinja ozdravila, ali je i dalje slaba
*Životinje koje se sporo i teško kreću
*Životinje koje su apatične i usporenih reakcija

BENEFITI PRIMJENE:

*Obnavlja se snaga i energija
*Vraća volju i zainteresiranost za životom
*Prihvaćanje hrane i igre
*Brže i lakše ozdravljenje
*Revitalizacija nakon bolesti
*Lakša i brža pokretljivost

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije

Kombinacija Bachovih kapi *Lagana suradnja*

PRIMIJENITI ZA:

*Nedisciplinirane i neposlušne životinje
*Situacije kada životinja ne može naučiti lekcije i savladat zadatke
*Nedostatak prijateljskog socijalnog kontakta
*Veliku nestrpljivost i nasrtljivost u ponašanju i pristupu
*Dominantan, nemiran i preagresivan karakter

BENEFITI PRIMJENE:

*Discipliniranost i poslušnost
*Lako i brzo usvajanje lekcija i zadataka
*Razvijanje prijateljskog i socijalnog kontakta s okolinom
*Strpljenje i mirnoća u ponašanju i pristupu
*Mirnoća, staloženost i susretljivost prema okolini

Kratke konzultacije o upotrebi i primjeni unaprijed odabrane kombinacije. Bočica s odabranim Bachovim kapima i dostava na Vašu kućnu adresu potpuno su besplatni. Naruči konzultacije po cijeni od 229 kn

Prijava na konzultacije


Pošaljite nam poruku

Nastojati ćemo što prije stupiti u kontakt s Vama. Hvala vam na Vašem interesu.Adresa

I. Peruševac V. Odvojak 206
Zagreb, 10 000Nazovite nas

+385925039569Pišite nam

info@scarlet.hr


Prirodna potpora zdravlju i životu


Maja Furlan, diplomirana homeopatkinja, savjetnica za Schuesslerove soli i analizu lica, educirana praktičarka Bachovih kapi i drugih cvjetnih esencija. 
Osnovi podatci


 • Scarlet, Obrt za usluge i trgovinu
 • VL. Maja Furlan
 • I. Petruševec V. Odvojak 206, Zagreb
 • OIB 54053067295


Pretplatiti


Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti te posebne akcije.Call Now