ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI ZA MEDICINSKE SAVJETE

Korištenjem ovog mrežnog mjesta prihvaćate uvjete odricanja od odgovornosti za medicinske savjete u nastavku.

Ovo mrežno mjesto sadrži opće informacije o medicinskim uvjetima i mogućim homeopatskim ili drugim komplementarnim tretmanima. Informacije nisu savjeti i ne bi se trebali tretirati kao takvi.

Namjena ovog mrežnog mjesta nije medicinsko savjetovanje te ne pruža medicinske savjete.

Svi sadržaji, uključujući tekst, grafiku, slike i informacije dostupne na ovom mrežnom mjestu ili preko ovog mrežnog mjesta, samo su opće informativne svrhe. Sadržaj ovog mrežnog mjesta nije namijenjen tome da zamijeni stručni medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje. Nikada nemojte zanemariti profesionalne medicinske savjete ili odgoditi traženje stručne medicinske pomoći zbog nečega što ste pročitali na ovom mrežnom mjestu. Nemojte se oslanjati na informacije na ovom mrežnom mjestu, već potražite stručne medicinske savjete.

Scarlet, obrt za trgovinu i usluge nije odgovoran niti odgovara za bilo kakve savjete, tijek liječenja, dijagnoze ili druge informacije, usluge ili proizvode koje ste dobili putem ovog mrežnog mjesta. Posavjetujte se sa svojim liječnikom u vezi s informacijama sadržanim na ovom mrežnom mjestu ili dostupnima preko ovog mrežnom mjesta. Nakon čitanja sadržaja s ove internetske stranice, preporučujemo da pažljivo prodiskutirate te informacije sa svojim profesionalnim pružateljem zdravstvene skrbi prije nego što primijenite bilo koju od informacija, kao i homeopatski ili srodni tretman za vaše stanje.

Scarlet, obrt za trgovinu i usluge ne jamči da će medicinske informacije na ovom mrežnom mjestu biti stalno dostupne; ili da su medicinski podaci na ovom mrežnom mjestu potpuni, istiniti ili točni.

POTRAŽITE STRUČNU POMOĆ

Ne smijete se oslanjati na informacije na ovom mrežnom mjestu kao na alternativu medicinskom savjetu svog liječnika ili drugog zdravstvenog radnika. Ako imate nekih specifičnih pitanja o bilo kakvom medicinskom problemu i stanju, obratite se svom liječniku ili drugom zdravstvenom radniku. Ako mislite da možda patite od bilo kakvog ozbiljnog zdravstvenog stanja, obratite se kvalificiranom liječniku. Nemojte nikada odgoditi traženje medicinskih savjeta i pomoći, zanemariti medicinski savjet ili prekinuti medicinski tretman zbog informacija na ovom mrežnom mjestu, ili informacija dobivenih tijekom naših edukacija, seminara i tečajeva. Ne biste smjeli koristiti nikakve informacije sadržane na ovom mrežnom mjestu da biste započeli koristiti prehrambene dodatke, vitamine, biljne i prehrambene proizvode ili homeopatske lijekove i druge slične proizvode prije savjetovanja s liječnikom ili pružateljem zdravstvenih usluga.Scarlet, obrt za trgovinu i usluge odriče se bilo kakve odgovornosti na temelju informacija koje se nalaze na ovom mrežnom mjestu.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI ZA NAŠE  RADIONICE

Pohađanje naših radionica ne dokazuje kompetenciju u bilo kojem medicinskom području, kao kvalifikaciju zdravstvenog profesionalnog pružatelja usluga. Naše se radionice ne smiju koristiti kao zamjena za hitnu medicinsku pomoć od strane kvalificiranog zdravstvenog radnika. Naše radionice nisu zamjena za profesionalno medicinsko usavršavanje.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI ZA DOJMOVE KLIJENATA

Svjedočanstva i dojmovi klijenata koji su objavljeni i dostupni na ovom mrežnom mjestu zaprimljeni su od naših klijenata u pisanom obliku odnosno kao audiozapis ili videozapis. To su stvarna individualna iskustva onih klijenata koji su koristili naše proizvode i/ili usluge, ili su pohađali naše radionice.

Imajte na umu da su to pojedinačni rezultati i da se oni razlikuju od klijenta do klijenta. Ne tvrdimo da su to rezultati koje će klijenti zapravo postići korištenjem naših usluga. Ove izjave nisu nužno primjeri očekivanih rezultata svih onih koji će koristiti naše proizvode i/ili usluge.

Prikazani dojmovi i izjave (pisani, audio i/ili video) navedeni su doslovno, kako su zaprimljeni od klijenata, osim korekcije gramatičkih ili pravopisnih pogrešaka. Neki su dojmovi skraćeni. Drugim riječima, u nekim slučajevima nismo na ovom mrežnom mjestu objavili cijelu poruku koju je poslao klijent ako se svjedočanstvo činilo predugačko, ili gdje neki dijelovi cijelog svjedočenja nisu bili relevantni za javnost, ili gdje smo trebali zaštititi identitet i privatnost klijenata.

Scarlet, obrt za trgovinu i usluge nije odgovoran za bilo kakva mišljenja ili komentare objavljene na ovom mrežnom mjestu. Mrežno mjesto obrta Scarlet nije forum za svjedočanstva. Svjedočanstva se objavljuju samo kao alat za korisnike koji dijele svoja iskustva jedni s drugima

Scarlet, obrt za trgovinu i usluge ne mora nužno dijeliti mišljenja, stavove ili komentare bilo kojih svjedočanstava na ovom mrežnom mjestu, i to su strogo gledišta recenzenta.

Ove izjave nisu namijenjene korištenju u obliku tvrdnji da se ti proizvodi i usluge mogu koristiti za dijagnosticiranje, liječenje, tretiranje, ublažavanje ili sprečavanje bilo kakve bolesti.

Dojmovi i rezultati u tim navedenim slučajevima klijenata nisu klinički dokazani niti ocijenjeni od strane relevantnih institucija.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI ZA POVEZNICE NA DRUGA MREŽNA MJESTA I STRANICE

Na ovom mrežnom mjestu možete pronaći poveznice na druga mrežna mjesta koja su u vlasništvu trećih strana ili ih održavaju treće strane. Iako nastojimo osigurati da su te poveznice točne, ažurne i relevantne, Scarlet, obrt za usluge. ne može preuzeti odgovornost za stranice koje vode treće strane ili su u vlasništvu trećih strana.

Postojeće poveznice na druga mrežna mjesta ili stranice pružaju se samo kao pogodnosti i samo u informativne svrhe, a ne predstavljaju odobrenje ili preporuku od strane obrta Scarlet, bilo kojeg proizvoda, usluga ili mišljenja tih korporacija ili organizacija ili pojedinaca. Scarlet, obrt za usluge. ne snosi nikakvu odgovornost za točnost, zakonitost ili sadržaj mrežnih mjesta koje održavaju treće strane ili su u vlasništvu trećih strana. Obratite se administratorima mrežnih mjesta u vlasništvu trećih strana za odgovore na pitanja vezana za njihov sadržaj.
Prirodna potpora zdravlju i životu


Maja Furlan, diplomirana homeopatkinja, savjetnica za Schuesslerove soli i analizu lica, educirana praktičarka Bachovih kapi i drugih cvjetnih esencija. 
Osnovi podatci


  • Scarlet, Obrt za usluge i trgovinu
  • VL. Maja Furlan
  • I. Petruševec V. Odvojak 206, Zagreb
  • OIB 54053067295


Pretplatiti


Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti te posebne akcije.Call Now